Håndværker Garanti

  • Anvender kun kvalitetsmaterialer
  • 10 års erfaring​ i branchen
  • Vi er autoriseret​ VVS & Kloakmester

Gasinstallation & Gasservice

Professionel gasservice i Slagelse

Leder du efter en kompetent VVS-installatør i Slagelse eller omregn, til at udføre en gasinstallation eller gasservice, så har Bruun VVS & Kloak den rette ekspertise. Han kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud. Uanset om du står og skal have ny gaskedel, eller skal have service af en eksisterende gaskedel, så kan vi hjælpe dig.
 
​Alt arbejde vedrørende gas og fjernvarme kræver en autoriseret fagmand, og Kristian Bruun giver dig den bedste løsning.

Serviceaftale med gas service

Der vil altid blive gennemført det påkrævede serviceeftersyn og herefter vil der i sammenråd med dig, blive lavet en serviceaftale, så du ikke skal bekymre dig om gassen.

​Kristian har stor erfaring inden for gas, dels fordi han har sat mange gaskedler op, men også fordi han har arbejdet som underviser på uddannelsen af VVS installatører, vvs montører og almindelig A-certifikat på Erhvervsakademi Sjælland.

Få et gratis tilbud på gasinstallation

Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med gasinstallation og gasservice i Slagelse og på resten af Vestsjælland, og jeg sætter også gerne mine faglige kompetencer til rådighed for dig.

Kontakt os på telefon 22 33 23 48 eller e-mail kb@bruunsvvs.dk, for en uforpligtende snak. Vi finder den bedste løsning til dig. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

​Husk at du kan søge tilskud til energiforbedring her.

Kontakt os

Firmainfo

Håndværker garanti

Skal vi ringe dig op?

Hvorfor vælge os?

  • Anvender kun kvalitetsmaterialer
  • 10 års erfaring​ i branchen
  • Vi er autoriseret​ VVS & Kloakmester