Håndværker Garanti

  • Anvender kun kvalitetsmaterialer
  • 10 års erfaring​ i branchen
  • Vi er autoriseret​ VVS & Kloakmester

Kloakseparering

Kloakseparering udføres for private og erhverv

Skal du have udført kloakseparering på din grund, og leder du i den forbindelse efter en autoriseret kloakmester, der kan varetage opgaven for dig? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Bruuns VVS & Kloak udfører vi autoriseret kloakarbejde for både privatpersoner og erhvervskunder, og vi kører for eksempel ofte ud til kunder i Korsør, Sorø, Slagelse og andre omkringliggende områder. Vi har 10 års erfaring i branchen, og vi anvender altid kun de bedste kvalitetsmaterialer, således at du kan være helt sikker på, at du får et holdbart og veludført stykke arbejde udført af vores firma.

Separering af spildevand

I dag skal kloakkerne kunne håndtere store mængder vand, men sådan var det ikke, dengang kloaksystemerne blev etableret. Derfor er der i dag rigtig mange kloaksystemer, der ikke er bygget til at håndtere de store mængder vand, som de bliver udsat for, og derfor kan det være nødvendigt få udført en kloakseparering. Det er dog vigtigt, at arbejdet bliver udført af en autoriseret fagmand, og det er her, vi hos Bruuns VVS & Kloak kommer ind i billedet.

Kontakt os og hør mere om kloakseparering eller indhent et tilbud

Har du nogle spørgsmål omkring kloakseparering, har du brug for yderligere information, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, og vi varetager opgaver for både private husejere og erhvervskunder i Sorø, Slagelse, Korsør og omegn. Skal vi også varetage din opgave?

Kontakt os

Firmainfo

Håndværker garanti

Skal vi ringe dig op?

Hvorfor vælge os?

  • Anvender kun kvalitetsmaterialer
  • 10 års erfaring​ i branchen
  • Vi er autoriseret​ VVS & Kloakmester