Håndværker Garanti

  • Anvender kun kvalitetsmaterialer
  • 10 års erfaring​ i branchen
  • Vi er autoriseret​ VVS & Kloakmester

Minirensningsanlæg

Minirensningsanlæg etableres med stor erfaring

Bor du udenfor et kloakeret område, kan det være en oplagt løsning af få etableret et minirensningsanlæg, og det kan vi hos Bruuns VVS & Kloak hjælpe dig med. Vi er både autoriseret VVS-installatør og kloakmester, og vi har 10 års erfaring indenfor vores fag, hvilket sikrer dig et professionelt resultat, der fungerer, som det skal.

Vi varetager opgaver for både private og erhvervskunder i for eksempel Slagelse, Korsør og Sorø, men vi kører også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder, hvis det er her, der er brug for vores hjælp.

Rensning af spildevand på din grund

Med et minirensningsanlæg kan du få foretaget en rensning af spildevandet på din grund fra din egen husstand. Anlægget foretager det, der kaldes for en biologisk rensning, hvilket betyder, at rensningen af spildevandet sker ved hjælp af mikroorganismer og naturlige bakterier, som får tilført ilt.
Bakterierne og mikroorganismerne lever af de næringsstoffer, der skal fjernes fra spildevandet.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på et minirensningsanlæg

Overvejer du at få etableret et minirensningsanlæg på din grund, og har du nogle spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvorvidt det vil være den bedste løsning for dig? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os for yderligere information.

Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til omfanget og detaljerne for din opgave, så du på forhånd ved, hvor meget arbejdet kommer til at koste dig.

Vi varetager blandt andet opgaver for kunder i Korsør, Slagelse, Sorø og omegn. Skal vi også varetage din?

Kontakt os

Firmainfo

Håndværker garanti

Skal vi ringe dig op?

Hvorfor vælge os?

  • Anvender kun kvalitetsmaterialer
  • 10 års erfaring​ i branchen
  • Vi er autoriseret​ VVS & Kloakmester