Håndværker Garanti

  • Anvender kun kvalitetsmaterialer
  • 10 års erfaring​ i branchen
  • Vi er autoriseret​ VVS & Kloakmester

Nyt badeværelse

Få et nyt badeværelse opført efter dine ønsker

Drømmer du om et nyt badeværelse i din bolig eller i din virksomhed, og leder du efter en erfaren VVS-installatør, der kan hjælpe dig med at komme i mål med opgaven? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Bruuns VVS & Kloak har vi 10 års erfaring som autoriseret VVS-installatør, og vi kan etablere lige netop det nye badeværelse, som du drømmer om.

Vi varetager gerne opgaver for privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder, og det kan for eksempel være i Slagelse, Sorø eller Korsør, men det kan også være i nogle af de andre omkringliggende områder.

Vi anvender kun materialer i høj kvalitet

Uanset om vi skal stå for byggeriet i forbindelse med et nyt badeværelse, eller om du har en anden VVS- eller kloakrelateret opgave til os, så kan du altid forvente, at vi kun anvender materialer i absolut højeste kvalitet, således at du får et smukt resultat, der kan holde i de næste mange år.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for et nyt badeværelse

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om de mange forskellige muligheder, der er, hvis du drømmer om et helt nyt badeværelse. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring, hvad der kan lade sig gøre, eller hvis du ønsker at indhente et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud på dit drømmebadeværelse.

Vi varetager blandt andet opgaver for kunder i områderne omkring Slagelse, Korsør og Sorø.

Kontakt os

Firmainfo

Håndværker garanti

Skal vi ringe dig op?

Hvorfor vælge os?

  • Anvender kun kvalitetsmaterialer
  • 10 års erfaring​ i branchen
  • Vi er autoriseret​ VVS & Kloakmester