Håndværker Garanti

  • Anvender kun kvalitetsmaterialer
  • 10 års erfaring​ i branchen
  • Vi er autoriseret​ VVS & Kloakmester

Rottespærre sikrer dig mod rotter i kloakken​

Har du mistanke om, at der bor rotter i din kloak? Så er det vigtigt, at du reagerer hurtigst muligt. Rotter formerer sig nemlig utrolig hurtigt, hvilket ikke er godt for din kloak. Heldigvis er der professionel hjælp at hente lige her på siden, hvor vi er eksperter i din kloak.

​Hos Bruuns VVS & Kloak tilbyder vi rottesikring i form af en rottespærre til en fordelagtig pris. Vi kommer mest i og omkring Slagelse, Sorø og Korsør, men vi kører også gerne ud til kunder uden for disse områder.

​Vi er et professionelt firma med stor erfaring i kloaksystemer. Derfor kan vi løse store som små opgaver, såsom etableringen af en rottespærre. Vi er grundige i vores arbejde, og leverer altid holdbare løsninger af høj kvalitet uanset opgaven. Du kan forvente, at vi kommer til tiden hver gang og rydder op efter os selv, efter opgaven er afsluttet.

​Støj, lugt og ekskrementer er nogle af de typiske tegn på rotter. Oplever du disse symptomer hos dig, så er det med at søge hjælp med det samme. Særligt når det er vinter, søger rotterne ind, hvorfor det er en god ide at være ekstra opmærksom på denne årstid. Hvis først du har fået rotter i kloakken, kan det være svært at slippe af igen. Derudover kan de have alvorlige konsekvenser for forholdene i din kloak. Den kan blive ødelagt, hvilket kan blive en stor økonomisk udgift. Derfor bør du altid ty til professionel hjælp, hvis du har den mindste mistanke om rotter i din kloak.

​Særligt en god ide med rottespærre til folk bosat i byen

Byen er nærmest rotternes paradis, da der her er mad og gemmesteder over alt. Derfor er det særligt en god idé med en rottespærre hos folk, der er bosatte i byen. En rottespærre er en effektiv løsning, der har til formål at jage rotterne ud af kloakken og samtidig sørge for, at de ikke kommer derned igen.

Selve rottespærren opsættes typisk i regnvandsledninger eller kloakstikledninger, som skaber et afløb fra bygningen og ud til en større hovedkloak. Herved forhindres rotterne i at trænge ind i kloakken, samtidig med at rotter, som er i kloakken ikke kan komme ud igen. En rottespærre er med andre ord en effektiv løsning, som hurtigt får bugt med ubudne gæster i kloakken.

​Prisen på en rottespærre afhænger af dens størrelse samt opgavens omfang. Grundlæggende koster det 2.500 kr. plus moms for at få monteret 110 mm. Er der tale om 160 mm, er prisen 3.000 kr. eksklusive moms. Vi sørger altid for at sammenligne vores priser med markedspriserne, således at vi altid kan holde vores attraktive og konkurrencedygtige. Du kan derfor med fordel samarbejde med os.

​Dog kan en rottespærre spare dig for mange penge på den lange bane, hvorfor det godt kan betale sig at få foretaget en montering af rottespærre i kloakken. Vi kommer gerne ud til dig og undersøger din kloak for rotter, hvorefter vi udarbejder en optimal løsning. Vores priser er konkurrencedygtige, og vi er heller ikke blege for at sammensætte et godt tilbud til dig.

​Kontakt os for flere informationer

Ønsker du at modtage flere informationer om vores priser samt muligheden for etablering af en rottespærre hos dig, så kontakt os endelig. Vi står altid klar med professionel hjælp, der hvor der er brug for det.

​Kontakt os på telefon 22 33 23 48 eller på e-mail kb@bruunsvvs.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage snarest muligt med flere informationer.

​​Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Firmainfo

Håndværker garanti

Skal vi ringe dig op?

Hvorfor vælge os?

  • Anvender kun kvalitetsmaterialer
  • 10 års erfaring​ i branchen
  • Vi er autoriseret​ VVS & Kloakmester