Håndværker Garanti

  • Anvender kun kvalitetsmaterialer
  • 10 års erfaring​ i branchen
  • Vi er autoriseret​ VVS & Kloakmester

Luft/vand-varmepumpe

Luft/vand-varmepumpe fra Vølund​

Kunne du tænke dig at skifte dit gamle olie- eller gasfyr ud med en klimavenlig og økonomisk luft/vand-varmepumpe, så står vi hos Bruuns VVS & Kloak klar til at hjælpe dig med installationen.

Vi tilbyder levering og montering af en luft/vand-varmepumpe af mærket Vølund, og vi varetager opgaver for både private husejere og forskellige former for erhvervskunder i blandt andet Slagelse, Sorø, Korsør og omegn.

Derfor skal du lade os stå for montering af din luft/vand-varmepumpe

Der er flere forskellige årsager til, hvorfor du med stor fordel kan vælge at lade os stå for monteringen af din nye luft/vand-varmepumpe.

Først og fremmest er vi certificeret VE-installatør, hvilket betyder, at du har mulighed for at få tilskud fra staten til opsætningen af din varmepumpe. Med et tilskud til monteringen har du mulighed for at opnå en stor besparelse.

Derudover har vi 10 års erfaring som VVS-installatør, og vi udfører altid autoriseret VVS-arbejde. Det betyder, at du kan være helt sikker på, at vi både har erfaringen og ikke mindst kompetencerne til at varetage din opgave til din fulde tilfredshed.

Endelig opsætter vi varmepumper fra kvalitetsproducenten Vølund, og du får således en af de bedste luft/vand-varmepumper på markedet.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på opsætningen

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du har brug for yderligere information, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på installation af en luft/vand-varmepumpe fra Vølund.

Vi varetager blandt andet opgaver for kunder i Sorø, Slagelse og Korsør samt andre omkringliggende områder.

Kontakt os

Firmainfo

Håndværker garanti

Skal vi ringe dig op?

Hvorfor vælge os?

  • Anvender kun kvalitetsmaterialer
  • 10 års erfaring​ i branchen
  • Vi er autoriseret​ VVS & Kloakmester