Ring for tilbud: 22 33 23 48

E-mail: kb@bruunsvvs.dk  fb-ikon-top

Rottespærre sikrer dig mod rotter i kloakken​

Har du mistanke om, at der bor rotter i din kloak? Så er det vigtigt, at du reagerer hurtigst muligt. Rotter formerer sig nemlig utrolig hurtigt, hvilket ikke er godt for din kloak.

Hos Bruuns VVS & Kloak tilbyder vi rottesikring i form af en rottespærre til en fordelagtig pris. Vi kommer mest i og omkring Slagelse, Sorø og Korsør, men vi kører også gerne ud til kunder uden for disse områder.

Støj, lugt og ekskrementer er nogle af de typiske tegn på rotter. Oplever du disse symptomer hos dig, så er det med at søge hjælp med det samme. Særligt når det er vinter, søger rotterne ind, hvorfor det er en god ide at være ekstra opmærksom på denne årstid.

Særligt en god ide med rottespærre til folk bosat i byen

Byen er nærmest rotternes paradis, da der her er mad og gemmesteder over alt. Derfor er det særligt en god idé med en rottespærre hos folk, der er bosatte i byen. En rottespærre er en effektiv løsning, der har til formål at jage rotterne ud af kloakken og samtidig sørge for, at de ikke kommer derned igen.​

Prisen på en rottespærre afhænger af dens størrelse samt opgavens omfang. Grundlæggende koster det 2.500 kr. plus moms for at få monteret 110 mm. Er der tale om 160 mm, er prisen 3.000 kr. eksklusive moms. 

Dog kan en rottespærre spare dig for mange penge på den lange bane, hvorfor det godt kan betale sig at få foretaget en montering af rottespærre i kloakken.

Kontakt os for flere informationer

Ønsker du at modtage flere informationer om vores priser samt muligheden for etablering af en rottespærre hos dig, så kontakt os endelig. Vi står altid klar med professionel hjælp, der hvor der er brug for det.

Kontakt os på telefon 22 33 23 48 eller på e-mail kb@bruunsvvs.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage snarest muligt med flere informationer.

​​

Brug for hjælp eller rådgivning?

- Ring til os eller send en mail.

22 33 23 48

kb@bruunsvvs.dk

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Bruuns VVS & Kloak

Blæsingevej 21, 4200 Slagelse​

Tlf.: 22 33 23 48

E-mail: kb@bruunsvvs.dk

CVR: 34534748​

​Hvorfor vælge os?

Anvender kun kvalitetsmaterialer

10 års erfaring​ i branchen

Vi er autoriseret​ VVS & Kloakmester

​Ring mig op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Copyright © BRUUNS VVS & KLOAK 2018 | Alle rettigheder er forbeholdt